Zdrava prehrana i sport

Adrafinil neželjena dejstva

Rastvorljiv je u vodi, tako da ga možete mešati sa vodom ili sokom i piti na prazan želudac da biste dobili najbolje rezultate.

Najbolje je da ga uzmete rano ujutru, pošto su neki korisnici prijavili da imaju problema sa spavanjem ako su uzeli Adrafinil kasnije u toku dana.

Buduči da može imati negativan učinak na vašu jetru, Adrafinil je najbolje koristiti retko ili u ciklusima.

Ako se odlučite za ciklus,preporučujem Vam da uzmete pauzu od nedelju dana na svake dve nedelje uzimanja ovog pametnog leka.

Uzimanje Adrafinila dugoročno može rezultirati razvijanjem tolerancije na lek, tako da čete vremenom morati da uzimate veče doze da biste postigli iste rezultate.

Adrafinil neželjena dejstva

Kao i kod uzimanja bilo kojeg pametnog leka,molimo Vas da budete oprezni.

Adrafinil je odličan lek za one kojima je potrebna povremena stimulacija kada rade više sati ili čudne duže smene. Svakodnevno uzimanje je veoma obeshrabrujuče.

Nuspojave Adrafinila su veoma slične kao i kod Modafinila.

One uključuju glavobolje,povišen krvni pritisak,mučninu i probleme sa želucem.Može izazvati pospanost ili čak i halucinacije.

Takoðe se navodi da je Andrafinil blagi supresant apetita,što može biti dobra ili loša stvar.

Pustiču Vas da vi odlučite.

Poslednja stvar koju treba razmotriti je uticaj Adrafinila na jetru.

Dokazano je da Adrafinil povečava enzime jetre jer se mora metabolisati u jetri pre nego što počne da deluje.

Iako povečani enzimi jetre sami po sebi ne mogu predstavljati rizik po zdravlje, to može biti okidač za bilo koje druge medicinske probleme koje imate,stoga imajte to na umu.

Tattoo krema je dizajnirana kako bi koži vratila glatkoću i gipkost te ju učinila mekšom, ali i kako bi vratili bogatstvo boja. Više si pročitajte tako da slijedite linku.

Ova kategorija: