Duži vijek trajanja uz LED sijalice za auto

LED sijalice za auto

Rasvjeta na autima je nešto što se dosta promijenilo tijekom godina, barem što se tiče tehnologije. Dugi niz godina su halogene sijalice bile gotovo jedina vrsta koja se ugrađivala na auto. Pružale su zadovoljavajuće osvjetljenje, uz dobru osvjetljenost.
No, tehnologija ne miruje te se danas kod nekih luskuznijih auta odmah ugrađuju LED sijalice za auto. Kod nekih auta srednje klase, daju mogućnost biranja kupcu da se odluči želi li ovu novu vrstu. Kod starijih se uglavnom i dalje ugrađuju halogene, ponajviše zbog cijene, kako bi ti stariji modeli auta mogli zadržati nisku cijenu. No, prednosti ove nove rasvjete nisu nimalo zanemarive.

Continue reading

Odabir pravilnih guma za motor je vrlo važan

Na cestama danas se može vidjeti i sve više raznih motora. Uz povećanje broja automobila, osjetno je i povećanje broja motora. A vozači motora su puno ugroženiji od vozača automobila. U slučaju sudara, nerijetko može doći do vrlo ozbiljnih ozljeda, a nažalost, često je riječ i o tragičnim posljedicama.

Jedan od razloga za to je i činjenica da motor ima samo dva kotača te da je vozač izloženiji bilo kakvom udaru. Stoga je vrlo bitno da imate kvalitetne gume za motor kako bi u slučaju naglog kočenja mogli promptno reagirati. Continue reading

Neka vaš automobil bude zaštićen

Cerada za auto

Neki vozači automobila imaju sreću pa svoje limene ljubimce mogu stalno držati na pod krovom, zaštitećene od brojnih vanjskih utjecaja. Nažalost, kod mnogih to nije slučaj i auti su im većinu vremena parkirani na otvorenom te su tako izloženi brojnim nepogodama.

Vozači koji moraju parkirati aute na otvorenom imaju dvije opcije. Mogu se samo nadati da se s njihovim autima ništa neće dogoditi, a mogu i kupiti određenu auto opremu koja im može pomoći pri zaštiti. A upravo cerada za auto je dodatak koji vam u tome itekako može pomoći.

Continue reading

Jednostavno do autodijelova putem Interneta

Automobili su postali dio naše svakodnevnice. Mnogi ga redovito koriste za odlazak na posao. Drugi ga ne koriste tako često, ali svejedno ne mogu zamisliti život bez njega. U svakom slučaju, činjenica je da je automobila sve više na cesti. A s povećanjem broja automobila, puno više posla imaju i razni servisi za automobile i automehaničari.

A kada vam se i dogodi neki kvar, automehaničar će vam često morati zamijeniti neki dotrajali ili neispravan dio s novim. Autodijelovi su zbog toga danas vrlo traženi i mogu se kupiti na raznim mjestima.

Continue reading