Blatobrani su vam oštećeni? A što sad?

Supruga vas je poslala u trgovinu, vaš automobil ste ostavili na parkiralištu ispred nje i otišli unutra. Kupili ste kruh, kavu i kobasice, vratili se do automobila, a tamo vas čeka iznenađenje – primijetite, da su vam blatobrani oštećeni – a što sad? blatobran
Razloga za to ima mnogo – možda je netko krenuo iz parkirališta i okrznuo vam automobil, možda je već vaša žena to napravila, kad je prošlog dana išla iz posla, a možda je to napravio vaš sin, kad ste mu posudili automobil, a on je popio koju pivu previše – na kraju krajeva, nema veze, čeka vas ono, što nitko ne veli, popravljanje automobila. Sada dolazi na red pitanje, kako i kod koga sve to popraviti, da bi za to platili što manje, a da bi vaš auto na kraju izgledao kao novi.
Jedna od mogućnosti, koja se vam nudi, je sigurno koja od auto-trgovina, koje imate u svakom velikom gradu. Ako krenete do njih, sigurno će za vaš automobil pronaći ono, što vam treba. Sljedeća mogućnost je naravno, da blatobran za vaš automobil pronađete sami negdje na internetu – trgovina, koje danas prodaju auto dijelove stvarno ima mnogo, a pored toga još više proizvoda, koje one drže. Sve što morate je, da potražite pravu stvar, koja vam treba, naručite je i dobijete na vaš doma. Kad jednom dobijete paket, trebat ćete svoje ruke, da to sve skupa montirate na vaš automobil ili da na kraju krajeva potražite nekoga, da to napravi za vas – ako imate sreće, vaš će susjed biti automehaničar pa vas to sve skupa neće baš puno stajati.

A sada za kraj još jedno rješenja, na kojeg u ovakvim situacijama pomisle rijetki – a to su auto otpadi. Kad netko čuje, da bih mogao tamo pronaći nešto za svoj automobil, svi se počnu smijati, ali to nije tako luda ideja – puno puta se naime dogodi, da netko razbije isti model automobila, kao što je vaš – netko se me zaleti u zadnji dio ili na sasvim suprotnoj strani od vaše – to vam znači, da je blatobran, kojeg trebate za vaš automobil kao novi, potpuno neozlijeđen. Pa zašto onda ne bi uzeli nešto takvo, što izgleda kao novo? Kao što vidite, rješenja ima mnogo – panika na parkiralištu, kad vidite ozljede na vašem automobilu nije potrebna, sve se to danas može riješiti za male pare, pa tako ćete i vi napraviti.

Ova kategorija: