Zdrava prehrana i sport

Borovnica ima mnoga ljekovita svojstva

Borovnica u kapsuli vrhunski je izbor za svakog pojedinca zbog mnogo razloga. Ove kapsule sastoje se od jednostavnih, ali moćnih sastojaka, ali ne sadrže aditive što je u današnjoj industriji dodataka prehrani rijetkost. Pojedinci koji su probali konzumirati borovnicu u kapsuli imali su samo riječi hvale, što je dobar pokazatelj da je proizvod učinkovit i kvalitetan.

Voće koje volimo u kapsuli

Borovnica je voće koje raste u niskom grmlju n kiselom tlu crnogoričnih i listopadnih šuma i ravnicama. Najviše raste u središnjoj i sjevernoj Europi te također u zapadnoj Aziji, gdje je posebno zastupljena. Borovnica je vrlo popularno voće koje nas prati kroz cijelo djetinjstvo, od finih džemova iz bakine kuhinje, obiteljska druženja uz palačinke te sada u obliku kapsula, sve skupa 1000 miligrama čiste prirode koja nam dolazi u obliku dodatka prehrani. Najčešće cvate u lipnju i srpnju, a njezin okrugli oblik i tamnoplava boja svima nam je dobro poznat.

Učinci borovnice u kapsulama

Na tržištu se najčešće nalazi oblik borovnica 50 kapsula. Preporuka je konzumirati jednu kapsulu borovnice dnevno. Oni koji su probali konzumirati borovnicu u kapsuli, smatraju kako je teško izdvojiti sve dobre strane koje su primjetili prilikom korištenja. Znanstveno je dokazano da ima mnogo pozitivnih učinaka na zdravlje.

Neke od njih, koje se sigurno mogu izdvojiti su činjenica da borovnice u kapsuli sadrži čak pet puta veću količinu antioksidansa od drugog voća i povrća kao što su mrkva, brokula, jabuke ili tikvice. Poznato je da regliraju krvni tlak koji nam je svima, zbog nezdravog načina života, ubrzanog tempa i načina prehrane, postao slaba točka. Neprestano smo pod stresom te to utječe i na krvni pritisak. U ovom obliku borovnica 50 kapsula sadrže antocianin koji šireći krvne žile vrlo uspješno usporava zgrušavanje krvi i sprječava ugruške. Također, borovnice u kapsulama snažan su i odlučan saveznik i za poboljšanje imuniteta i regulacije probave.

To su samo neke prednosti koje borovnica u kapsulama može donijeti u vaš život. Kapsule su visokokoncentrirane tim magičnim voćem te vaše zadovoljstvo neće izostati. Preporuka je naravno uvijek regulirati prehranu kako biste postigli svoj cilj i poboljšali zdravlje, ali oblik borovnica 50 kapsula u tome vam može biti učinkovit pomagač.

Ova kategorija: