Moda, ljepota i familija

Duge trepavice u kratkom roku

Lijepe i duge trepavice nikada nisu bile bliže! Kada su guste i duge očima daju eleganciju i misterioznost, a cijelo lice uokviruju i čine ga ljepšim i simetričnijim. Ipak, donedavno su jedini način za postizanje takvog izgleda predstavljale umjetne trepavice i maskare, koje su mnogima bile nezadovoljavajuće rješenje.

Odnedavno tu je i mogućnost postavljanja ekstenzija na njih, koje čine dugotrajnije rješenje, no također zahtijevaju određeno održavanje i brigu. Najbolji odabir stoga je serum za rast trepavica, koji nudi trajno i jednostavno rješenje, koje ne zahtijeva puno truda i vremena, a daje odlične i veoma brzo vidljive rezultate.

Jednostavan dodatak i njega

Serum za rast trepavica zapravo je jedno rješenje za nekoliko problema. Negativna strana maskare je što, u dužem periodu korištenja može rezultirati isušivanjem i pucanjem trepavica, što u konačnici rezultira kontraefektom. S druge strane, umjetne zahtijevaju određenu razinu znanja za postavljanje, a često znaju biti neudobne za nošenje.

Serum za rast trepavica

Također, ljepilo koje se kod njih koristi često zna imati negativan utjecaj na kožu, a kod nepažljivog stavljanja može rezultirati čupanjem ili njihovim ispadanjem. Ekstenzije pak zahtijevaju popravak svakih nekoliko tjedana, što je financijski, ali i vremenski, često velik izdatak. Stoga, serumi za rast trepavica pokazali su se najjednostavnijim, najbržim i financijski najisplativijim rješenjem, o čemu svjedoči i njihova rastuća popularnost.

Serum hrani i produžuje

Serum za rast trepavica prepun je kvalitetnih hranjivih sastojaka koji utječu na regeneraciju i njihov rast. S jedne strane, tu je često prostaglandin, tvar koja se i prirodno može pronaći u tijelu, koja produžuje vrijeme rasta trepavica, čime one postaju duže. Nadalje, serumi često sadrže i hranjive tvari poput kofeina i hijalurona, koji pozitivno utječu ne samo na nove trepavice koje tek rastu, već hrane i ojačavaju i one koje su već izrasle.

Prvi rezultati mogu se vidjeti već i za dva tjedna, ovisno o tome koliko često koristite serum – preporučeno je koristiti ga maksimalno dva puta dnevno, ujutro i navečer, na čistoj koži gornjeg kapka. Osim što trepavice postaju duže, često su gušće i snažnije, a ono što će pogotovo obradovati sve svijetlije puti je što serum često utječe i na potamnjivanje same dlake pa su trepavice vidljivije i bez korištenja šminke.

Pročitajte i članak o tome kako asortiman NYX kozmetika uključuje sve što vam je potrebno za šminkanje, od proizvoda za lice, usne i oči.

Ova kategorija: