Dom i oprema

Eccotemp L5 nije samo bojler

Eccotemp L5 Recenzija

Eccotemp L5 nije samo bojler, već i prenosiva jedinica sa spoljašnjim tušem. To ga čini savršenim za kampovanje, kabine i prikolice. Ova prenosiva jedinica radi sa 2 D ćelije baterije i omogućava vam da imate toplu vodu bez obzira koliko daleko od utičnice idete. Eccotemp L5 omogućava podizanje temperature vode do 35 stepeni i obezbeđuje protok od 1.5 galona u minuti.

Prenosni bojler Eccotemp L5 je savršen za kampovanje, kabine ili jednostavno oko kuće. Operite svoj auto, operite čamac, okupajte se vrućim tušem, operite pse ili konja. Možete dodati Eccotemp L5 prenosni bojler na erač pod pritiskom za još bolje čišćenje! Paljenje je sa 2 “D” ćelijskim baterijama, tako da je odlično za mesta bez utičnice ili druge oblasti gdje struja nije lako dostupna.

Karakteristike Eccotemp L5

Ovaj prenosni uređaj je odličan za kampovanje i avanture na otvorenom. Bilo da to radite na kampovanju ili u dubokoj šumi, on vam može pružiti toplu vodu tako da imate barem ovu udobnost doma u divljini.

Baterija radi. Ovaj uređaj je dizajniran za rad na otvorenom, tako da su radili na 2 “D” baterije. Ovo je sjajno, jer vam omogućava da koristite ovaj bojler gde god da idete bez previše zahteva za postavljanje. Možete da idete bez struje i ne morate da nosite propan sa ovom jedinicom. Ovo je takođe pogodno za hitne situacije kada je napajanje duže vreme ugašeno.

Kompaktan. Eccotemp L5 ima veoma kompaktan dizajn koji pomaže da se smanji opterećenje kada ste u divljini. Možete uzeti ovu jedinicu sa sobom i imati određenu količinu udobnosti kako bi vaše kampovanje ili iskustvo na otvorenom bilo ugodnije.

Jednostavno podešavanje i rad. Vaša kupovina uključuje sve neophodne adaptere i priključke, što olakšava postavljanje ovog bojlera. Grejač će raditi samo sa priključkom na standardnu mlaznicu za vrtno crevo i rezervoar za propan. Čim voda teče, gorionici se uključe i oni se gase čim protok vode prestane.

Želimo da se dugme za gas može podesiti na nižu vrednost; kada “premostimo” protok vode (sa našim vlastitim ventilom), voda postaje prevruća za naše ukuse (u vrućim letnim danima).

Ako je stvarno vetrovito, plamen će se ugasiti. To se desilo 2 ili 3 puta tokom leta. Samo isključimo / uključimo vodu i plamen se ponovo zapali.

Ova kategorija: