Tehnologija i internet

Huawei servis u vašoj blizini

Huawei je danas jedna od najpoznatijih tvrtki koja se bavi proizvodnjom elektronike u svijetu. U njihovom asortimanu mogu se pronaći razni uređaji koji obogaćuju naš svakodnevni život, od mobilnih telefona i tableta, pa sve do pametnih satova.

Imate li Huawei proizvod na kojemu se desio neki kvar ili pak oštećenje, sigurno vas zanima kako doći do najbližeg Huawei servisa, kako bi se problem što prije otklonio. Srećom, danas u dostupni u brojnim većim gradovima pa ne biste trebali imati problema s pronalaskom.

Prednost Huawei servisa

Popravke na vašem Huawei uređaju može, u teoriji, odraditi bilo koji servis koji se bavi tom vrstom popravaka. Ipak, odlazak u ovlašteni Huawei servis uvijek je bolja ideja. Tamo se koriste originalni dijelovi, koji dolaze s jamstvom, što je velika prednost ako se problem ponovno ponovi. Uz to, primjerice Huawei servis za mobitel nudi i jamstvo na odrađenu uslugu, čime imate veća prava ako servisom niste zadovoljni. Također, ako popravak riješiti kod njih, on neće utjecati na jamstvo samog uređaja, čime i dalje možete ostvariti jamstvena prava koja biste izgubili u neovlaštenom servisu.

Prednost Huawei servisa
Huawei servis za mobitel nudi i jamstvo na odrađenu uslugu

Također, Huawei servisi nude stručne i educirane servisere, koji su dodatno trenirani kako bi što bolje mogli otkloniti probleme na specifičnim uređajima. Na kraju, s obzirom na planetarnu popularnost ovog brenda, Huawei servis za elektroničke uređaje moguće je pronaći u velikom broju diljem zemlje.

Pronađite najbliži servis

Ako ne znate gdje se nalazi najbliži servis Huawei uređaja, kratkom pretragom na internetu lako ćete pronaći najbližu lokaciju. Također, na službenim internetskim stranicama ove tvrtke nalazi se zgodan pretraživač koji će vam u tome pomoći. Sve što trebate jest unijeti državu i grad u kojemu se nalazite (ili koji vam je najbliži) te pokrenuti pretragu.

Na ekranu će vam se odmah prikazati karta s označenim lokacijama servisa u odabranom gradu, kao i potrebne informacije o njima:

  • adresa,
  • kontakt broj
  • radno vrijeme

Pretraživač također nudi mogućnost stvaranja rute na karti od vaše lokacije do odabranog Huawei servisa, koja se otvara u Google Maps aplikaciji. Tako bez brige i mnogo truda lako možete doći do jednog servisa u svojoj blizini.

Ova kategorija: