Odrastanje na dva kotača

Svi smo kao mali maštali kako ćemo jednog dana voziti automobil. Neki su možda bili zainteresirani i za motore i motocikle pa su svoju strast kasnije pronašli u tome. Bilo kako bilo, svi smo bili zainteresirani za jednu stvar – bicikle, ali osim bicikala postoji još nešto. Guralice su na neki način bile i ostale odskočna daska za kasniju vožnju bicikla.
Continue reading

Drveni vlak – idealan poklon za…

Svatko od nas, svake toliko nađe se u situaciji, da mora tražiti i kupovati kakav poklon. Kad se traži takva stvar za odrasle ljude, kupuju se parfemi, majice, kape, rukavice i mnoge druge stvari, a kad su u pitanju djeca, onda nas rješavaju dječje trgovine, koje nam nude ono, što imaju u svojoj ponudi. Continue reading

Kupovina je svakodnevni proces mnogih ljudi

Kupovina je svakodnevni proces mnogih ljudi. Neki kupuju zato što im treba, neki čisto iz zabave, a neki istražuju internetom prije svake kupovine.

kupuj.jpgBiti pametan potrošač u svijetu različitih proizvoda i usluga, može biti pomalo zastrašujuće. Sa mnogo opcija na raspolaganju, teško je suzdržati se od kupovine proizvoda koji uopšte nisu potrebni. Zato se preporučuje uraditi istraživanje i uvidjeti od kojeg proizvoda se može dobiti najviše za novac koji je potrošen.

Continue reading