Dom i oprema

Iskoriste vrijeme pametnije dok vam profesionalci čiste stan

Danas se na tržištu mogu pronaći razne usluge. Neke od njih vam mogu pomoći u raznim poslovima koje biste morali sami napraviti u kućanstvu i time vam uštedjeti vrijeme koje tada možete provesti radeći nešto drugo. Primjerice, živite li u stanu, svjesni ste činjenice da ga kad tad trebate očistiti, inače ćete se zatrpati raznim sitnicama, bit će nečisto, puno prljavištine i slično. Osim što to ćete živjeti u kaosu, stan će postati plodno tlo za razne bakterije i slično.

Ako se želite riješiti tog posla, čišćenje stanja možete prepustiti profesionalcima koji će to za vas obaviti brzo i temeljito.


Čišćenje stana koje danas možete ugovoriti putem raznih tvrtki razlikuje se i po uključenim uslugama.

Tvrtke koje se bave čišćenjem kuća i stanova

Tvrtke koje nude čišćenje stanova i kuća su se prije nekoliko godina mogle nabrojiti na prste jedne ruke. No, trend ovakve usluge je itekako zanimljiv u zemljama u inozemstvu i bilo je samo pitanje vremena kada će doći i k nama. To se i dogodilo i pojavila se sve veća potražnja za takvim uslugama. U početku su usluge čišćenja stana uglavnom koristili oni nešto imućniji, no cijena je danas vrlo prihvatljiva pa si svatko može priuštiti ovakve usluge.

Bitno je da pri ugovaranju ove usluge detaljno provjerite što ćete sve dobiti uključeno, kako se kasnije ne biste iznenadili.

Što je sve uključeno u čišćenje stana

Čišćenje stana koje danas možete ugovoriti putem raznih tvrtki razlikuje se i po uključenim uslugama. Isto tako, mnoge tvrtke vam nude mogućnost kupnje više različitih paketa koji se razlikuju po uključenim uslugama pa možete sami vidjeti što vam najviše odgovara. Neke od osnovnih usluga su:

  • Brisanje prašine
  • Usisavanje
  • Brisanje svih kuhinjskih i kupaonskih elemenata
  • Osvježavanje prostora mirisima itd.

Uglavnom, najčešće se traži čišćenje kuhinje, kupaonice i blagovaonice jer su to mjesta u kojima se najviše boravi. 

Neka stan zablista

Još jedna od odličnih stavki po kojima je čišćenje stana koje nude razne tvrtke vrlo zanimljivo je činjenica da se ono može obaviti dok vi niste kod kuće. Primjerice, djelatnici neke tvrtke vam tako mogu očistiti stan dok ste vi na poslu ili negdje drugdje. Potrebno je samo da im osigurate ključ kako bi oni mogli ući u stan i sve napraviti. 

Upravo zbog činjenice da će sve biti riješeno dok vas nema, ova usluga je postala sve popularnija i sve traženija. Želite li i da vaš stan zablista, ugovorite ovu uslugu putem neke od tvrtke koja se time bavi.

Ova kategorija: