Zdrava prehrana i sport

Kako pripremiti zobene pahuljice?

Bilo je vrijeme, kada su ljudi više ili manje jeli maslac, meso, mlijeko i slične druge stvari – danas, ako dođete u neku trgovinu, vidjet ćete pored svega toga još puno drugoga, za što mnogi tvrde, da je zdravo – jedna od takvih stvari su i zobene pahuljice! Ova hrana u osnovi ima mnogo ugljiko hidrata, pa vam kao takva može jako dobro koristiti, da vam pruži energiju, koju trebate kroz dan. Naravno, baš zbog toga možete je jesti ujutro, prije posla, prije treninga ili kakvog drugog zadatka, gdje znate, da ćete se malo više kretati, razmišljati i gdje će vam trebati energija! Načini, na koji ih možete upotrijebiti ujutro su različiti – stavite ih u mlijeko, stavite ih u jogurt, kombinirajte ih sa malinama, bananom ili nekim drugim voćem – takve kombinacije će vam napraviti odličan doručak!zobene pahuljice
Idemo dalje – zobene pahuljice se mogu koristiti i kod različitih recepta za peku peciva. Možete ih koristiti cijele, takve kakve kupite, a možete ih još dodatno mljeti, da dobijete prah, praktično brašno. Kad ih jednom imate u takvom stanju, možete ih dodati jaja, pa mlijeko, voće, te druge različite sastojke, te iz svega toga ispeći kakvo kvalitetno i ukusno pecivo. Takvo pecivo možete sa sobom uzeti na posao, možete ga uzeti sa sobom na trening, te ga pojesti nakon njega, da vam vrati energiju, a naravno, možete ga uzeti sa sobom i na različite izlete, kad idete na kupanje, u planine ili u neki veliki grad – sve su to situacije, gdje će vam energija stvarno trebati, a u pahuljicama je ima stvarno mnogo!

Ako se sada pitate, koje pahuljice i gdje ih kupiti, onda je odgovor jako jednostavan – gdje želite, imaju ih praktički u svim trgovinama. Cijene nisu baš visoke, pa ih tako može kupiti praktički svatko! Ako ste na primjer doma u kakvim krajevima, gdje baš i nemate neke veće trgovine ili trgovine sa zdravom prehranom, onda ih možete naravno potražiti i preko interneta! Tamo danas ima sve više trgovina, koje se bave sa prodajom zdrave hrane – potražite ih i nabavite ono što vam treba – zdravlje je uvijek jako bitno, jer svatko od svoga tijela dobiva ono, što u njega daje, pa ako ćete jesti kvalitetno, vaše će tijelo biti zdravo i čvrsto, pa ćete se još dogo godina moći baviti sa stvarima koje volite i želite! Ako vam zatrebaju i Suplementi, kakvi su i whey proteini, prečitajte više o tome u ovoj objavi.

Tko bi si mogao misliti da borovnica ima toliko zdravilnih učinaka. Prečitajte više o tome u članku gdje piše i kako i gdje dobiti paket borovnica 50 kapsula.

Ova kategorija: