Dom i oprema

Karakteristike Haski 445 motorne testere

Kombinovana kontrola prigušivanja/Stop kontrola

Kombinovana kontrola prigušivanja i zaustavljanja smanjuje rizik od potapanja motora i pojednostavljuje pokretanje i zaustavljanje motorne pile.

Vazdušno ubrizgavanje

Sečenje drveća je neuredno.Sa svim drvenim opiljcima I piljevinom koja leti okolo, teško je zadržati otpad dalje da ne bi došlo do začepljenja vazdušnog filtera na motornoj testeri. Međutim, centrifugalni sistem za čišćenje vazduha na Husqvarna 445 sprečava da veće čestice dođu do vazdušnog filtera. Ovo smanjuje vašu potrebu za čišćenjem filtera za vazduh I produžava životni vek motora.

Brzo otpuštanje vazdušnog filtera

Dok sistem za ubrizgavanje vazduha sprečava začepljenje filtera za vazduh, motorne testere stvaraju i mnogo finih čestica prašine.Funkcija brzog otpuštanja olakšava brzo i jednostavno čišćenje i zamenu filtera za vazduh.

X-Torq Motor

Ova karakteristika povećava efikasnost potrošnje goriva i smanjuje nivoe štetnih izduvnih gasova kako bi bila u skladu sa čak i najstrožim ekološkim propisima. Povećana efikasnost goriva znači da možete napraviti više sečenja uz manje prekida za punjenje goriva. Smanjenje izduvnih gasova je korisno i za vaše zdravlje. Čak i ako nosite masku dok koristite svoju motornu pilu, izduvni gasovi se još uvek mogu zadržati na vašoj odeći, kosi i koži. To može izazvati problem za osobe koje pate od alergija.

Mehanizam zatezanja lanca sa strane

Uređaj za zatezanje lanca je montiran sa strane, omogućavajući vam da lako prilagodite lanac jednom rukom dok držite motornu testeru drugom.

Poklopac cilindra sa automatskim zaključavanjem

Kada čistite ili menjate svećice, možete uštedeti vreme s poklopcem cilindričnog cilindra. Morate priznati da lakši pristup povećava verovatnoću da ćete brže završiti preporučeno preventivno održavanje. Svi znamo da bi to trebalo učiniti, ali ustvari prikupljanje volje da to odradite često može biti sasvim druga stvar.

Trodelna Radilica je napravljena sa tri odvojena dela za maksimalnu trajnost. Ovo omogućava radilici da izdrži teške poslove.

Slabe vibracije

Ova motorna pila uključuje sistem koji je dizajniran da smanji nivo vibracija do operatera. Vibracije motora mogu brzo da umore korisnika. Smanjenje osetljivosti vibracija može da smanji umor i da vam pomogne da duže sečete, a kasnije da vas manje bole mišići.

Vidljivi nivo goriva

Indikator goriva je transparentan, što olakšava da saznate koliko goriva imate u bilo kom trenutku. Možete bolje planirati pauze. Takođe nećete morati da brinete da će vam nestati goriva usred sečenja velikog i opasnog stabla jer ćete znati koliko goriva imate pre nego što počnete.

Ova kategorija: