Ekonomija i firme

Kolica za alat za organiziranog majstora

Ako ste majstor, vjerojatno znate koliko je važno imati dobro organiziran prostor za pohranu alata po kojemu se lako navigirati prilikom rada. Ipak, držite li svoj alat na policama i u ormarima, vjerojatno znate i kako je teško imati sav alat pri ruci. Nekako uvijek postoji jedan odvijač ili kliješta koje se niste sjetili ponijeti, pa se sve češće nađete na ruti između novog projekta koji izrađujete i mjesta gdje vam stoji alat.

Uz to, nered se gotovo pa čarobno odjednom stvori u vašoj radionici, što dodatno komplicira bilo kakav rad! Patite li od ovakvih problema, kolica za alat tu su da vam olakšaju posao i pomognu urediti, organizirati i održati svoj alat nadohvat ruke.

Dobra raspored alata pola je posla

Bez obzira kojim se poslom bavite, kolica za alat odlično su pomagalo u vašoj radionici. Velik broj različitih dimenzija i vrsta osigurat će da uvijek imate sve što vam treba pri ruci, ali i da je vaš alat uvijek lijepo organiziran i složen. Iako u svom nazivu nose riječ „kolica“, mnoga više sliče pomičnim ormarima ili ladičarima za alat, te u njih možete pospremiti i organizirati zbilja veliku količinu raznovrsnog alata.

Osim toga, mnoga kolica za alat na vrhu skrivaju malu radnu površinu, koja je često iznimno potrebna, bilo da ju planirate koristiti baš kao radnu površinu ili dodatan prostor za odlaganje sitnih dijelova na kratko vrijeme. Jednostavnije dizajnirana kolica uistinu možete koristiti kao dio namještaja u radionici, no bacite li se u potragu, također možete pronaći i multifunkcionalna koja više sliče na high tech radne stanice, koje u sebi sadrže sve što bi vam ikada moglo zatrebati u radu.

Pametna organizacija

Kod potrage za kolicima za alat nikako ne možete pogriješiti odlučite li se za klasične ladičare, koji najčešće nude pet do sedam ladica. Ladice iste dubine odlične su za sitni alat, dok ladičari s nekoliko dubokih ladica također nude prostor za ostavljanje većeg alata ili dodatne kutije. Neka modeli također dolaze i s policama, ali i metalnim pločama na koje je alat također moguće „zalijepiti“ magnetima ili objesiti s kukicama za dodatnu pristupačnost prilikom izrade ili popravaka.

Ova kategorija: