Moda, ljepota i familija

Kozmetika Barry M koja oduševljava kvalitetom

Kada je riječ o kozmetici, na policama u mnogim dućanima pronaći ćete raznolike brendove, drugačije cijene i kvalitete. Jedan relativno novi brend, koji je već u prvim godinama proizvodnje prepoznat kao izrazito kvalitetan i pristupačan je kozmetika Barry M. Zahvaljujući potpuno drugačijem pristupu tržištu, s veganskim proizvodima i bez testiranja na životinjama, ova kozmetika postala je prvi odabir mnogih žena.

Barry M Euphoric Metallic Eyeshadow Cream

Barry M Euphoric Metallic Eyeshadow Cream

Kroz ovaj tekst upoznati ćemo vas s ovom kozmetikom, koji su Barry M make up proizvodi najpopularniji i gdje se mogu kupiti po pristupačnim cijenama.

Barry M kozmetika

Kozmetika Barry M osnovana je u Londonu, 1982. godine. Naziv brenda dolazi po idejnom tvorcu imena Barry Mero, a od početka postojanja ovaj brend stvara:

Cijela priča započela je u dvorištu kuće Barry Mera, koji je prodavao lakove za nokte. Nedugo nakon toga, s odrastanjem je odlučio pokrenuti vlastiti brend make up proizvoda, koji je danas izrazito popularan i prepoznat među ženama.

Barry M proizvodi

U današnje vrijeme make up i kozmetički proizvodi su veoma popularni i gotovo da ne postoji žena koja ih ne koristi. Tome je doprinijela sve veća pažnja koja se posvećuje izgledu i danas je ljepota jedna od najcjenjenijih karakteristika ljudi.

Kozmetika Barry M u svojem asortimanu proizvoda ima razne dodatke koji služe za uljepšavanje. Neki od najpoznatijih proizvoda su:

  • paleta sjenila
  • ruževi za usne
  • lakovi za nokte
  • olovke za oči
  • i mnogi drugi make up dodatci

Barry M Bare It All Eyeshadow

Jedan od najprodavanijih proizvoda ove kozmetike je zasigurno paleta sjajila, koju odlikuje trajnost i izrazito kvalitetna tekstura. Ova paleta je veganski proizvod (kao i većina ostalih proizvoda kozmetike) i odlično će se uklopiti na lice, bez obzira volite li neutralan ili tamniji make up.

Video: Barry M Bare It All Eyeshadow

Primer za lice

Mist & Fix primer za lice odličan je kao podloga za šminku, kako bi puder u potpunosti prekrio sve nepravilnosti i savršeno se uklopio na kožu. Jednostavno se koristi i brzo upija te je odlična podloga za make up.

Web trgovina Pink Panda

Ako se pitate gdje možete naručiti proizvode ove britanske kozmetike, odgovor je na internetu! U internet trgovini Pink Panda dostupni su razni popularni kozmetički brendovi kao što su Revolution, Lovely, Catrice, a u asortimanu proizvoda pronaći ćete i Barry M make up proizvode. Naručivanje iz ove trgovine je veoma jednostavno i u svega nekoliko klikova će paket biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

Ova kategorija: