Moda, ljepota i familija

Kozmetika Wibo za tinejdžerke

Danas se žene počinju šminkati već u najranijoj dobi. Budući da u to vrijeme mlade djevojke nemaju previše novaca za odvajati na kozmetičke proizvode, više se orijentiraju na nove relativno jeftine brendove. Kozmetika Wibo orijentirana je upravo prema mlađoj populaciji, te nudi odličan omjer cijene i kvalitete. Godine 1989. u Poljskoj osnovana je ova kozmetika i do danas gradi svoj brend koji je postao izuzetno popularan kod mladih. Osnovala ju je obitelj Adamczak i kroz veoma loše ekonomsko stanje u Poljskoj tih godina uspjela je podignuti ovu kozmetiku do svjetski poznatog imena.

Odličan omjer uloženog i dobivenog kod kozmetike

Glavna odlika kojom se kozmetika Wibo može pohvaliti je odlična kvaliteta svojih proizvoda s obzirom na cijenu. Već prilikom početka proizvodnje, zbog loše financijske situacije u Poljskoj, kozmetika Wibo orijentirala se na jeftine proizvode s kvalitetom iznad tog cjenovnog ranga. S vremenom ovaj brend je prepoznat kod široke publike i danas je Wibo dostupna u Hrvatskoj i mnogim drugim zemljama Europe.

Najpopularniji kozmetički proizvodi

U širokom asortimanu proizvoda koje nudi kozmetika Wibo najpopularniji su razni puderi, korektori, bronzeri i maskare. Osim toga, u ponudi postoje i mnoga rumenila, olovke za oči, ruževi za usne i maskare, te razni drugi kozmetički proizvodi. U ponudi ove kozmetike možete pronaći sve od A do Ž što se tiče kozmetike za šminkanje. Kao što smo već kroz tekst napomenuli, proizvodi Wibo nisu najbolji proizvodi na tržištu, no s omjerom cijene i kvalitete nalaze se u samom vrhu!

Kozmetika za mlade

Wibo kozmetika kao i Nabla kozmetika fokusira se na mlade i ideja joj je kreiranje proizvoda dostupnih svima. Dok starije žene imaju mogućnosti za kupnju poznatih brendova šminke, tinejdžerke se više orijentiraju na cijenu proizvoda i nemaju mogućnost izdvajanja velikih svota novaca na kozmetiku. Upravo zbog toga kozmetika Wibo je kroz 30 godina rada stekla mnoge pobornike, te je od Poljske došla i do raznih drugih zemalja Europe. Glavni razlog tome je jeftina cijena proizvoda dobre kvalitete, te mogućnost internet kupovine. Na Pink Panda webshopu možete pronaći širok asortiman Wibo kozmetike, po najboljim cijenama. Sve što želite dodajte u košaricu i naručite, te će paket biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

Ova kategorija: