Tehnologija i internet

Kvalitetan i jeftin Samsung mobitel servis

Samsung je jedna od najvećih firmi za tehnologiju i u asortimanu njihovih proizvoda mogu se pronaći televizije, monitori, klime i mnogi drugi. Naravno, najpoznatiji su po mobitelima, jer proizvode jedne od najboljih na svijetu. Zasigurno ste čuli i za najnoviji model Samsung Galaxy S20, koji je svjetlo dana ugledao ove godine.

Mobiteli su podložni oštećenjima

Danas su mobiteli postali puno više od naprave pomoću koje možete telefonirati. Prekriveni su s ekranom, ekstra tanki i gotovo da su uništili industriju foto i video kamera. Sve je to savršeno, no problem se javlja s njihovom izdržljivošću i ne podnošenjem padova. I najmanji pad danas može prouzročiti kvar od nekoliko stotina eura, stoga je veoma bitno oprezno rukovati s njima. Kroz današnji tekst upoznati ćemo vas s načinima zaštite mobitela, najčešćim kvarovima, te koji je kvalitetan i jeftin servis Samsung mobitela.

Samsung mobitel

Najčešći kvar je naravno pucanje ekrana na mobitelu.

Zaštita Samsung mobitela

Samsung mobitel servis je zadnja stvar koju želite posjetiti, stoga je potrebno adekvatno zaštititi vaš uređaj. Najpoznatiji oblici zaštite su:

  • silikonska maskica za mobitel
  • preklopna maskica
  • zaštitno staklo za ekran

Pomoću ovih stvari možete šansu za razbijanjem mobitela svesti na minimum i bezbrižno koristiti vaš uređaj u svakom trenutku. Maskice za mobitele pojavile su se već s prvim mobitelima, no nisu se proslavile jer tim mobitelima nije bila potrebna dodatna zaštita. Dolaskom touch mobitela na tržište, maskice su postale obavezan dodatak i nerijetko ih sami proizvođači daju u kutiji s mobitelom.

Kvar Samsung mobitela

Kvar Samsung telefona može prouzročiti:

  • fizičko oštećenje
  • starost
  • voda

Razbijeno staklo na mobitelu

Najčešći kvar je naravno pucanje ekrana na mobitelu. Budući da su padovi današnjih modela mobitela veoma rizični, staklo se nalazi prvo na udaru i nerijetko puca. U slučaju oštećenja ekrana i osjetljivosti na dodir, korištenje mobitela je onemogućeno i potreban vam je Samsung mobitel servis. 

Baterija slabog kapaciteta

Kroz godine korištenja baterija je drugi najčešći kvar na mobitelima. Zbog čestog punjenja i pražnjenja i nepravilnog korištenja, baterija može izgubiti kapacitet i vrlo brzo se trošiti. Kako bi ju zaštitili nastojte:

  • ne koristiti mobitel dok se puni
  • puniti mobitel u jednom intervalu
  • isključivati aplikacije koje troše bateriju dok se mobitel ne koristi

Gizzmo Samsung mobitel servis

Kvalitetan i jeftin Samsung mobitel servis je Gizzmo, koji će profesionalno popraviti vaš uređaj s originalnim dijelovima i vratiti mu potpunu funkcionalnost. Prednost ovog servisa u moru drugih je i garancija na popravke, te mogućnost korištenja zamjenskog uređaja dok je vaš na popravku.

Ova kategorija: