Dom i oprema

Maksimalno iskoristite prostor u ormaru

Prostora za spremanje odjeće nikada dosta. Koliko god preslagivali, slagali i premještali robu, uvijek nedostaje prostora. Da bi izbjegli takve probleme kod kuće predlažemo da iskoristite vrećice za vakumiranje.
Vrećice za vakumiranje odjeće dizajnirane su i napravljene baš za tu svrhu – vakumiranje odjeće. Na ovaj način ste znatno uštedjeli na prostoru, jer uz pomoć ovih vrećica prostor za spremanje odjeće se praktički utrostruči.

Osim što ste dobili na prostoru tu su i druge pogodnosti

Vakumske vrećice za odjeću dobro će doći iz više razloga. Ne samo da ste dobili na prostoru, što je odlično, nego ste olakšali i postupak spremanja odjeće. Ovako zapakirani komadi odjeće poprimili su oblik vrećice, znatno su se smanjili volumenski, i zbog toga su prikladni za lakše slaganje i preslagivanje ako je potrebno. Sve to olakšava organizaciju, posebno ako je riječ o sezonskoj odjeći, posteljini i drugim komadima robe koje spremate negdje na neko određeno vrijeme.

Ni to nije sve – Vrećice za vakumiranje garantiraju svježinu odjeće

Vakumske vrećice rade na jednostavnom principu. Otvaranjem patenta vi zapravo složite odjeću unutar vrećice (https://life.hr/vakuumske-vrece-za-spremanje-odjece-compak-bag.html). Zatvarate patent i uz pomoć sigurnosnog ventila, sa usisavačem iz vrećice uklonite zrak. Stvorili ste vakuum. Vakuum je prostor bez vlage, nepogodan za životne uvjete, posebno za organizme kao što su moljci, gljivice i razna plijesan. Korištenjem vrećica za vakumiranje osigurali ste svježinu vašoj odjeći, uklonili ste opasnost od moljaca kao i gljivica i plijesni koja se može pojaviti u vlažnim prostorijama, ako ne koristite ovakve vrećice.

Zbog jednostavnog korištenja, pristupačne cijene i svih pogodnosti koje pružaju vakuum vrećice, one su postale „must have“ proizvod svakog domaćinstva danas. Ne budite jedini koji ne koriste ovakve vrećice. Odaberite za sebe proizvode iz naše Web trgovine, i poručite već danas.

Odaberite vakuum vrećice za sebe

Ovisno o potrebama odaberite pravu veličinu i volumensku zapreminu. Manje vrećice možete koristiti za ljetnu garderobu, one malo veće za zimsku a najveće modele većinom koristite za spremanje posteljine, zimskih jakni i sličnih odjevnih predmeta.

 

Da bi odabir bio što lakši, tu su i kompleti vrećica. U kompletu možete pronaći pet vrećica u različitim dimenzijama. Na taj način ste osigurali svu vašu odjeću od vlage, moljaca i plijesni. Uštedjeli ste na prostoru, i naravno olakšali spremanje stvari.

Ova kategorija: