Kozmetika Wibo za tinejdžerke

Danas se žene počinju šminkati već u najranijoj dobi. Budući da u to vrijeme mlade djevojke nemaju previše novaca za odvajati na kozmetičke proizvode, više se orijentiraju na nove relativno jeftine brendove. Kozmetika Wibo orijentirana je upravo prema mlađoj populaciji, te nudi odličan omjer cijene i kvalitete. Godine 1989. u Poljskoj osnovana je ova kozmetika i do danas gradi svoj brend koji je postao izuzetno popularan kod mladih. Osnovala ju je obitelj Adamczak i kroz veoma loše ekonomsko stanje u Poljskoj tih godina uspjela je podignuti ovu kozmetiku do svjetski poznatog imena. Continue reading

Kape za svaku sezonu 

Bilo ljeto ili zima, kapa je nezaobilazan modni dodatak koji glavu čuva od svih vremenskih uvjeta. Kao zaštitu od kiše, hladnoće ili jakog sunca, kape nosimo od malih nogu, a osim kao dodatna barijera između nas i vremenskih nepogoda, također mogu poslužiti i kao modni dodatak koji zaokružuje naš izgled. 

Bilo da ih nosite radi mode ili radi zaštite, kape su odlična ideja za svakoga od nas, a mogu predstavljati i odličan poklon. Continue reading

NYX kozmetika prilagođena je potrebama modernog kupca

NYX kozmetika

Danas se na tržištu može pronaći niz poznatih imena brandova kozmetike. Ipak, niti jedan u posljednjih 20 godina nije doživio takav nagli porast u popularnosti kao NYX, poznati kozmetički brand iz Los Angelesa.

Od skromnih početaka u malom uredu u Kaliforniji početkom 21. stoljeća, do svjetski poznate tvrtke koja je 2014. postala dio L’Oréal obitelji za 500 milijuna dolara, put NYX kozmetike koji je 1999. započela njegova osnivačica Toni Ko priča je o kvaliteti, pristupačnosti i uključivosti kakvu je do tada imao rijetko koji brand.

Continue reading

Duge trepavice u kratkom roku

Serum za rast trepavica

Lijepe i duge trepavice nikada nisu bile bliže! Kada su guste i duge očima daju eleganciju i misterioznost, a cijelo lice uokviruju i čine ga ljepšim i simetričnijim. Ipak, donedavno su jedini način za postizanje takvog izgleda predstavljale umjetne trepavice i maskare, koje su mnogima bile nezadovoljavajuće rješenje.

Odnedavno tu je i mogućnost postavljanja ekstenzija na njih, koje čine dugotrajnije rješenje, no također zahtijevaju određeno održavanje i brigu. Najbolji odabir stoga je serum za rast trepavica, koji nudi trajno i jednostavno rješenje, koje ne zahtijeva puno truda i vremena, a daje odlične i veoma brzo vidljive rezultate.

Continue reading

Ženstvene ženske čizme

Bliži nam se hladnije vrijeme, a s njim i doba godine kada svoje outfite kombiniramo prema tome koliko nas oni štite od hladnoće vani. Lepršave haljine i tanke jakne mijenjaju topli džemperi i debeli kardigani.

Kada nosimo haljine i suknje, naše noge od hladnoće čuvaju debele štrample, koje često pojačamo i čarapama skrivenim u cipelama, a kape su modni dodatak koji nas usput čuva od hladnoće koja grize za uši. Udobne tenisice nisu više prihvatljiva obuća, pogotovo ako na tlu ima leda ili snijega pa ih ubrzo na repertoaru mijenjaju ženske čizme koje se ne kližu i čuvaju od hladnoće. Continue reading