NYX kozmetika prilagođena je potrebama modernog kupca

NYX kozmetika

Danas se na tržištu može pronaći niz poznatih imena brandova kozmetike. Ipak, niti jedan u posljednjih 20 godina nije doživio takav nagli porast u popularnosti kao NYX, poznati kozmetički brand iz Los Angelesa.

Od skromnih početaka u malom uredu u Kaliforniji početkom 21. stoljeća, do svjetski poznate tvrtke koja je 2014. postala dio L’Oréal obitelji za 500 milijuna dolara, put NYX kozmetike koji je 1999. započela njegova osnivačica Toni Ko priča je o kvaliteti, pristupačnosti i uključivosti kakvu je do tada imao rijetko koji brand.

Continue reading

Duge trepavice u kratkom roku

Serum za rast trepavica

Lijepe i duge trepavice nikada nisu bile bliže! Kada su guste i duge očima daju eleganciju i misterioznost, a cijelo lice uokviruju i čine ga ljepšim i simetričnijim. Ipak, donedavno su jedini način za postizanje takvog izgleda predstavljale umjetne trepavice i maskare, koje su mnogima bile nezadovoljavajuće rješenje.

Odnedavno tu je i mogućnost postavljanja ekstenzija na njih, koje čine dugotrajnije rješenje, no također zahtijevaju određeno održavanje i brigu. Najbolji odabir stoga je serum za rast trepavica, koji nudi trajno i jednostavno rješenje, koje ne zahtijeva puno truda i vremena, a daje odlične i veoma brzo vidljive rezultate.

Continue reading

Ženstvene ženske čizme

Bliži nam se hladnije vrijeme, a s njim i doba godine kada svoje outfite kombiniramo prema tome koliko nas oni štite od hladnoće vani. Lepršave haljine i tanke jakne mijenjaju topli džemperi i debeli kardigani.

Kada nosimo haljine i suknje, naše noge od hladnoće čuvaju debele štrample, koje često pojačamo i čarapama skrivenim u cipelama, a kape su modni dodatak koji nas usput čuva od hladnoće koja grize za uši. Udobne tenisice nisu više prihvatljiva obuća, pogotovo ako na tlu ima leda ili snijega pa ih ubrzo na repertoaru mijenjaju ženske čizme koje se ne kližu i čuvaju od hladnoće. Continue reading

Radnička odjeća nije samo odjeća za rad

Što se zapravo ubraja pod pojam „radnička“ ili „radna“ odjeća?  Prva ideja o kreiranju radničke odjeće nastala je, naravno, iz nužde. Do te ideje dolaze prvo poljoprivrednici, šumari i građevinari; tu je riječ o radnim mjestima sa težim uvjetima rada i tim ljudima nije bilo svejedno nose li svoje prljavo rublje doma ili se zaštite tijekom rada. Continue reading

Moderni darovi za svadbu

Svadba je veliki događaj u životu svake osobe, koji označava početak novog poglavlja u životu. Tradicionalno, postoje neki darovi za svadbu koji su se uvijek poklanjali slavljenicima – darovi koji su mladim parovima trebali pomoći u početku zajedničkog života. Ipak, vremena i navike se mijenjaju, pa su mnogi od tih darova danas zastarjeli i pomalo nepotrebni mladim parovima, što mnoge ostavlja u nedoumici oko toga što darovati za svadbu. Izbora je zbilja mnogo, što odabir dobrog poklona čini tim težim – zbog toga je tu nekoliko savjeta za buduće mladence, ali i njihove uzvanike koji će svima olakšati proces.

Continue reading