Moda, ljepota i familija

NABLA kozmetika nudi odlične proizvode

Tko još nije čuo za ovaj popularni talijanski brend? NABLA kozmetika je marka koju svakako morate zapamtiti. Kad prođete pored stalka s NABLA kozmetikom, velika je vjerojatnost da ćete naći nešto što vam se jako sviđa ili pak nešto što prepoznajete kao dobar dar za neku drugu osobu. Glavna stvar koja izdvaja ovaj brend od ostalih u ponudi su veoma niske cijene.

O NABLA kozmetici

Nekoć je NABLA kozmetika bio indie brand i malo tko je znao išta o njemu. Danas je toliko poznat da svaka bolja online trgovina u svijetu ljepote mora imati proizvode ove marke. Moto ovog brenda jest – želimo biti prepoznatljivi, ali ostati slobodni.

NABLA kozmetika za žene nudi dobar omjer cijene i kvalitete
Nabla kozmetika – kompaktni puder

Mnogi vizažisti vole koristiti NABLA proizvode jer su vrlo sigurni i zdravi su za korištenje, što je bitno. Brand uvijek naglašava kako oni vrlo pomno biraju sastojke koji će ići u njihove proizvode, a formule se kreiraju jako dugo i zbog toga su inovativnog karaktera te nikad ne razočaraju. NABLA i njeni kreatori provode puno vremena istražujući različite proizvode i tehnike. Kompetentnost je jako bitna!

Sastav kozmetike NABLA

Ako ste netko tko je uvijek zainteresiran da čuje o sastavu proizvoda koje koristi, bitno je da znate kako ovaj brend gotovo sve proizvode označava kao veganske. Svi proizvodi su cruelty-free i tvrtka konstantno radi na poboljšavanju svoje proizvodnje u smislu ekološke osviještenosti.

Video: Nabla kozmetika – Dreamy Eyeshadow Palette

Neki proizvodi imaju pčelin vosak, što znači da ipak postoji mali dio asortimana koji nije veganski. NABLA kozmetika za žene nudi dobar omjer cijene i kvalitete, a radi se o jednom od onih brendova čiji proizvodi jednostavno imaju određenu težinu i bitnost. Luksuzna pakiranja nikoga ne ostavljaju ravnodušnima.

NABLA kozmetika proizvodi

Kozmetika NABLA ima jako velik broj popularnih proizvoda, ali uvijek postoji određen broj koji je popularniji od ostatka. Prezentiramo vam tri najpopularnija proizvoda ovog talijanskog brenda.

Poison Garden paleta sjenila

Ova paleta u sebi sadrži:

  • 15 različitih boja
  • 9 matiranih
  • 6 sjajnih

To znači da možete kreirati veliki broj hladnih lookova. Proizvod je veganski, a svilena struktura proizvoda opravdava kvalitetu.

Dreamy Matte Liquid Lipstick

Upoznajte 20 prekrasnih nijansi tekućih ruževa s matiranim finišem. Ovaj veganski proizvod održat će se na vašim usnama i nakon jela i nakon pića.

NABLA spužvica/blender

Udvostručuje se u veličini kad se namoči, neće upiti proizvod te jako dobro radi s proizvodima u prahu i s tekućim proizvodima.

NABLA proizvodi online

NABLA kozmetika kao i kozmetika Barry M, kozmetika Aura, kozmetika NYX, … dostupna je u web trgovini Pink Panda i jednostavno se može naručiti putem interneta. Svi proizvodi u trgovini imaju detaljne opise te slike, tako možete biti sigurni da ste odabrali pravi proizvod, koji vam je potreban.

Ova kategorija: