Zdrava prehrana i sport

NordicTrack se svake godine svrstava u najbolje rangirane preklopne staze

Ukupni kvalitet

NordicTrack je vratio Commercial 1750 sa ažuriranim dizajnom i dodacima u model kako bi poboljšao njegovu pouzdanost i performanse. Ova mašina je izuzetna opcija za korisnike koji nisu zainteresovani za ekstremne programe, ali jednostavno žele da dođu u formu sa prosečnom svakodnevnom upotrebom. Njena izgradnja je jedna od najtrajnijih u ovom cenovnom rangu, dok garancija postoji kako bi se podržala takva konstrukcija. Petogodišnji garancija na delove i dvogodišnja garancija su standardne za traku za trčanje u ovom cenovnom rangu, ali ipak, pokazuju dodatnu vrednost.

Dva uobičajena problema koji prate  ovu mašinu NordicTrack Commercial 1750 su iFit komponenta kao i loša usluga za korisnike koja dolazi sa Icon proizvodima. IFit trener je aplikacija za fitnes koja nije nužna da biste mogli da koristite ovu mašinu, ali je neophodna za postizanje najviše vrednosti za ono što kupujete. Bez pretplate, vrednost nije u potpunosti optimizovana. Nadalje, iako iFit nudi povoljnije programe, pretplata koja se isporučuje uz ovaj uređaj je „iFit Coach“ koji iznosi 39 dolara mesečno. Dok NordicTrack nudi jednogodišnju besplatnu pretplatu uz kupovinu mašine, korisnik mora odlučiti da li će mu se trčanje s njim isplatiti I da li vredi dati za to gotovo 470 dolara godišnje. Preporučujemo alternativu Commercial 1750 – NordicTrack 5750 – ako iFit trener nije prioritet.

Važno je imati na umu da NordicTrack pronalazi vrednost u iFit pretplati koja povećava cenu. Tada se postavlja pitanje da li mašina vredi ovu cenu bez tehnologije. Uprkos tome, korisnost Commercial 1750 trake za trčanje je i dalje standardna za ovaj cenovni opseg. Iako smo ovoj trkačkoj stazi dodelili mogućnost da doda takvo programiranje i korisnost za ovu cenu, ako vas ne zanima programski teška traka za trčanje, vaš dolar možete dati dalje za mašinu sa manje zasićenom tehnologijom.

Stvarna mehanika Commercial 1750 trake za trčanje je vrhunskog kvaliteta i uz pravilnu svakodnevnu negu trebalo bi vam trajati mnogo godina bez brige. S tim rečima, povećanje programiranja koje prati zvona kompatibilnog softvera može biti razlog za zabrinutost. Kao i uvek, savetujemo oprez korisnicima na trakama za trčanje I da imaju na umu da je NordicTrack traka za trčanje specijalizovana za fitnes opremu, a ne za računarski softver.

Ova kategorija: