Moda, ljepota i familija

NYX kozmetika prilagođena je potrebama modernog kupca

Danas se na tržištu može pronaći niz poznatih imena brandova kozmetike. Ipak, niti jedan u posljednjih 20 godina nije doživio takav nagli porast u popularnosti kao NYX, poznati kozmetički brand iz Los Angelesa.

Od skromnih početaka u malom uredu u Kaliforniji početkom 21. stoljeća, do svjetski poznate tvrtke koja je 2014. postala dio L’Oréal obitelji za 500 milijuna dolara, put NYX kozmetike koji je 1999. započela njegova osnivačica Toni Ko priča je o kvaliteti, pristupačnosti i uključivosti kakvu je do tada imao rijetko koji brand.

Omiljena kozmetika među amaterima i profesionalcima

NYX kozmetika na scenu se probila praktički čim je ugledala svjetlo dana. Prvi proizvod, jumbo olovke za oči, u prvih su godinu dana dostigle dva milijuna dolara profita. Danas asortiman NYX kozmetike uključuje sve što vam je potrebno za šminkanje, od proizvoda za lice, usne i oči i druge kozmetike pa sve do kistova za nanošenje šminke.

NYX kozmetika

NYX je jedan od rijetkih brendova koji je popularan i među profesionalcima – gdje je zapravo i počeo uspješni put – ali i među amaterima, što zbog kvalitete samih proizvoda, a što zbog pristupačnosti cijene.

Šminka za sve

Jedan od čestih problema s kojim se možemo susresti i danas je uistinu malen broj nijansi za baznu šminku u linijama mnogih proizvođača. Cilj NYX kozmetike je donijeti šminku svima, bez obzira na boju kože. Zato je njihova linija bazne šminke (tekućih pudera i pudera u kamenu te korektora, ali i setova za konturu), uvijek bila širokog spektra.

Nude pudere u čak 45 nijansi, čime vam omogućuju da lakše pronađete svoju savršenu nijansu. Pristupačnost što većem broju korisnika oduvijek je bio njihovih cilj, a njihov širok spektar boja postavio je visok standard i za sve ostale kozmetičke kompanije u svijetu.

Bez okrutnosti u proizvodnji kozmetike

Cruelty free proizvodi sve su češći zahtjev korisnika u svijetu. NYX je jedna od rijetkih kompanija koja je od samog početka zastupala proizvodnju bez okrutnosti, te ni jedan od proizvoda NYX kozmetike nije testiran na životinjama. Uz to, sve je veći broj proizvoda iz ovog asortimana također i veganski što je odlična vijest za sve koji brinu o okolišu i nepotrebnoj patnji životinja.

Kozmetika Wibo je nastao davne 1989, u Poljskoj koja je tada prolazila kroz mnoga ekonomska previranja. Bračni par Jadwiga Bożena i Viktor Adamczak odlučio se na hrabar pothvat. Čitaj više …

Ova kategorija: