Dom i oprema

Obogatite dnevnu sobu krevetom na razvlačenje

 

U dnevni boravak mogu se staviti različite vrsta namještaja. Određeni komadi namještaja smatraju se osnovnim i mogu se pronaći u gotovo svakom dnevnom boravku. U takvu vrstu namještaja spadaju i razni kauči, sofe, dvosvjedi, trosjedi i slično. Ljudi ih postavljaju u dnevni boravak budući da na njima provedu najviše vremena, dok se druže, gledaju televiziju i slično. Oni mogu biti nepomični, a mogu se i razvući pa se u tom slučaju govori o krevetima na razvlačenje.

Osnovne prednosti

Kreveti na razvlačenje (http://www.mizarstvo-tekavcic.si/hr/krevet-na-sklapanje/) imaju jednu osnovnu prednost u odnosu na one koji se ne mogu razvlačiti, a to je njihova funkcionalnost. Naime, nude iste karakteristike kao i oni kreveti koje se ne razvlače, uz mogućnost da se dodatno prošire. Ta njihova prednost će vam možda trebati vrlo rijetko, ali lijepo je znati da je možete iskoristiti kad vam zatreba. Drugi će pak stalno koristiti tu prednost koju daju kreveti na razvlačenje te će ih često imati razvučene i koristiti njihovu veću površinu.

Kao drugu veliku prednost koju imaju kreveti na razvlačenje može se izdvojiti njihova raznolikost. Dostupni su u mnogo različitih modela i oblika te bi svatko lako trebao pronaći ono što mu najviše odgovara. Opciju razvlačenja imaju kauči, sofe, trosjedi, dvosjedi i razni drugi modeli.

Načini razvlačenja

Kreveti na razvlačenje su vrlo jednostavni za uporabu. No, postoji nekoliko različitih načina samog razvlačenja. Vrlo česti su oni kod kojih se sjedeći dio izvlači, a na njegovo mjesto dolazi naslon koji se preklapa. Isto tako, neki kreveti se razvlače tako da se ispod njih izvlači posebni dio na kojem je dodatni madrac te se on poravna s ostatkom kreveta. Bez obzira na koji se način krevet razvlači, sam proces je vrlo jednostavan i brzo se obavlja.

Jedino što prilikom kupovine obratite pozornost o kojem principu razvlačenja je riječ kod kreveta koji ste odabrali kako ne biste imali problema s razvlačenjem. Primjerice, oni modeli kojima se preklapa naslon moraju biti odmaknuti od zida, inače se naslon neće dati spustiti. Zato kod kupovine razmislite o mjestu u domu gdje planirate postaviti krevet kako kasnije ne biste imali problema kod pokušaja njegova razvlačenja.

Ova kategorija: