Otkrivena tajna kako smršaviti u kratko vrijeme

Svi želimo ekspresno brze rezultate, pogotovo kada je vitka linija u pitanju. To doista i djeluje lako. Na internetu postoji na milijun prijedloga kako da se transformiramo u zgodnu osobu. Nude se razne dijete, svjedočanstva ljudi koji su uspjeli prepoloviti broj kilograma, razni programi vježbi… Gledamo te ljepotice vitkih tijela koje nam s naslovnih strana poručuju kako smršaviti u kratko vrijeme. Sve one govore o čarobnom sastojku koji ih je isklesao preko noći. Kupimo časopis i što se desi onda? Vidimo da uopće nema tog čarobnog sastojka, već se ljepotica odriče svega i ne izlazi iz teretane. Naslov je ono što podsvjesno utječe da i mi želimo baš toliko kilograma manje na vagu.

Ima li šanse da izgledaš kao netko s naslovne strane?

Da, naravno da ima! Ali! Moraš se odreći dosadašnjeg načina hranjenja. To ne znači da će obilna trpeza pasti u zaborav. Trpeza treba da bude bogata, ali voćem, povrćem i nemasnim mesom. Postoji rješenje i za one koji se pitaju kako će preživjeti bez kolača ili bar jedne male čokoladice dnevno „kad im padne šećer“. Imate med, imate voće, imate orašasto voće. Med je super dodatak i povrću. Kada tijekom pečenja povrće postane meko, tada mu treba dodati žličicu meda. Popravit će ukus čak i onom povrću koje je posljednje na listi omiljenog. Nema potrebe za kažnjavanjem i odricanjem apsolutno svega. Ljudski je željeti pojesti nešto nezdravo. Zbog toga si jednom tjedno odredi dan kada ćeš pojesti svoju omiljenu nezdravu namirnicu. To neće utjecati na konačni rezultat mršavljenja, a umirit će mozak na neko vrijeme.

Daj si vremena za prihvaćanje promjene

Nema potrebe da preko noći promijeniš apsolutno sve. Počni postupno uvoditi male promjene. Na primjer, zamijeni rafinirano ulje nerafiniranim maslinovim uljem. Prestani dodavati umake u salate. Kruh zamijeni kukuruzom ili heljdinim kruhom. Ako ti baš bude nedostajalo tijesto, jedi proso. Uvrsti što više ribe i pilećeg bijelog. Probaj što više kuhati, a što manje pržiti hranu. Sokove zamijeni cijeđenim voćem. Uključi međuobroke, ali se trudi da to uglavnom bude neka voćka ili šaka orašastog voća. Iznimno je zdravo, a utažit će ti glad na neko vrijeme.

Kako smršaviti u kratko vrijeme

Ne postoji osoba koja može umjesto tebe otopiti brojne kilograme. I dobro znaš da reguliranje prehrane neće samo od sebe učiniti čuda u kratkom roku. Ono hoće utjecati na smanjenje broja na vagi, ali to nije ona brojka koju ti želiš vidjeti. Nema potrebe da ti govorimo da se trebaš fizički aktivirati. Danas su ti dostupne brojne teretane, grupni treninzi i brojni online programi (u slučaju da ne želiš ići u teretanu ili na fitness). Čak postoje i opcija uzimanja osobnog trenera koji napravi plan i program vježbanja baš prema tvojoj problematici. Prehrana i znojenje su ta dobitna kombinacija za vitko tijelo! Međutim, postoji još nekoliko načina da ubrzaš transformaciju svoje linije.

Pomagači pri mršavljenju

Netko se ne uspije naviknuti na zdrav način prehrane zbog svog stalno pojačanog apetita. Za takve osobe danas na tržištu postoje brojna rješenja koja reguliraju apetit. Prije konačnog izbora sredstva za regulaciju apetita, potrebno je provjeriti njegov sastav. Ne koristi ništa što nije potpuno prirodno ili nešto što izaziva nuspojave. Znamo da želja za brzim mršavljenjem može pomutiti zdravo rasuđivanje, ali s ovim nikako ne smiješ brzati. Drugi pomagač mogu biti kreme i gelovi koji ciljano tope salo na određenim mjestima. Ne možeš potpuno preoblikovati svoje tijelo koristeći samo njih i potpuno izbjegavajući fizičku aktivnost. Potrebno je udružiti više faktora kako bi se ubrzao metabolizam, a kilogrami krenuli ka dolje. Slijedi naš savjet. Promijeni prehrambene navike. Fizički se aktiviraj. Isprva možeš samo 3 puta tjedno po najmanje pola sata. Vremenom pojačaj intenzitet treninga i treniraj maksimalno 6 puta tjedno. Koristi neki od pomagača pri mršavljenju. Jedan dan uzmi za odmor.

Da biste izgubili težinu što je brže moguće, trebate piti puno vode. Za to je praktična boca za vodu.

Ova kategorija: