Moda, ljepota i familija

Polo majice su kombinacija ozbiljnog i sportskog izgleda

Kroz povijest ljudi su uvijek težili da stvore više vrsta raznih odjevnih predmeta, kako bi najbolje iskazali svoj karakter i način života. Danas tako razlikujemo puno modela majica, a zasigurno su najistaknutije polo majice koje će se idealno uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju, bez obzira o kakvoj se prilici radi. Polo ima dugu povijest u muškoj odjeći, a u posljednjih nekoliko desetaka godina vrlo često se viđa i na pripadnicama ljepšeg spola. 

Za razliku od košulje koja nije prikladna za sportske događaje ili majice koja neće proći prikladno na nekoj svečanosti, polo majice su kombinacija koju možete nositi gdje god se nalazili, pa čak i na radnom mjestu.

Polo majice za tvrtke

Kako biste iskazali profesionalnost i ozbiljnost vaše tvrtke, polo majice mogu biti odličan odabir. Prema vizualnim obilježjima vaše firme možete napraviti idealne majice za radnike i tako podignuti ime vaše firme. Odaberite boju majice prema karakterističnoj boji za vašu firmu i na lijevi dio majice diskretno otisnite logo. Tako ćete uz besplatnu reklamu na majicama vaših zaposlenika imati i autoritet kod posjetitelja i biti ozbiljna firma.

Polo majice

Kako biste iskazali profesionalnost i ozbiljnost vaše tvrtke, polo majice mogu biti odličan odabir.

Za razliku od običnih majica koje djeluju pomalo neozbiljno, polo majice su ozbiljan komad odjeće prikladan za sva radna mjesta. Bilo da radite u skladištu ili imate svoj ured, s polo majicom nećete pogriješiti.

Polo majice kao poklon

Osim što s polo majicama možete podignuti vaše radnike u očima klijenata, mogu biti i odličan poklon. Sasvim je normalno da se tijekom Božića ili na rođendan firme daruje klijente i suradnike, a polo majice su odličan poslovni poklon. Darivanje klasične majice s velikim logotipom firme izgledat će kao jeftina reklama, koju osobe koje darujete neće rado oblačiti nigdje izvan kuće. S druge strane, darivanje lijepe polo majice s diskretnim logotipom i ne kričavom bojom može biti odličan odjevni predmet za svakodnevni život.

Gdje kupiti polo majice?

Polo majice priznatih svjetskih brendova dostupne su u web trgovini Habeco.si. Neki od brendova koje možete birati iz široke ponude su:

  • Roly
  • Gildan
  • Sol’s
  • Kariban
  • Anvil

Čitajte i sljedeći članak: Kape za svaku sezonu 

Ova kategorija: