Dom i oprema

Toto Ultramax II het Dupli ciklon ima savršen učinak ispiranja

TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG nudi balansirane performanse ispiranja. Obezbedio je inovacije, odličan dizajn, kvalitet, ekološku svest kroz vodenu i dugoročnu vrednost. Sa 1.28 galona vode za ispiranje, Toto Ultramax II het Dupli ciklon ima savršen učinak ispiranja, snažan je,svaki put ima tiho ispiranje, brzo punjenje rezervoara, ne produžava zadržavanje poluge za isključivanje, retko začepljuje, udobna visina i uvek čista površina Sanaglossa.

Jednodelni toalet TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG koji teži samo 99 funti i jednostavan je za ugradnju i dolazi sa mekanim toaletnim sedištem. Zbog ovoga, verujemo da je ovo najbolji toalet

Sistem dvostrukog ciklonskog ispiranja

Gravitacija i značajna centrifugalna sila efikasno se vrte. Snaga vode i gravitacije stvaraju snažnije ispiranje koje maksimizira akciju čišćenja. Dve mlaznice (umesto ruba sa rupama) koriste vodu efikasnije za bolje ispiranje ruba i posude i rezultiraju manje zarobljenom prljavštinom i manje čišćenja.

Tehnološke inovacije za toalet do maksimuma

SanaGloss sprečava lepljenje krhotina, plesni i bakterija na porozne keramičke površine što ga čini čišćim i time proširuje svoje usluge.

Bolji dizajn posude I rezervoara

Obod posude TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG nema rupe ili obrnuti kanal na bočnim stranama tako da se lakše čisti, što takođe pruža besprekoran izgled, a budući da je jednodelan, nema potrebe za brigom o propuštanju vode i čišćenju između rezervoara I posude.

Kako odčepiti Toto Drake ili Ultramax II model

Na Toto-u, ispust na dnu posude je trapezastog oblika, tako da je Continental Mfg Co klip 24 dovoljno fleksibilan da odgovara dnu trapezoidne posude.

To je takođe velika zapremina, tako da se pokreće mnogo vode kada se dno zapečati.

Karakteristike

U dizajnu se nalazi nekoliko karakteristika koje označavaju visok kvalitet toaleta. Ova jedinica je svakako opremljena sa nekoliko navedenih funkcija. ali očigledno tražite specifičnosti. Nema problema.

Mehanizam ispiranja – Može se reći da je najvažnija i jedna od prvih stvari u koju smo se upustili pre našeg istraživanja. Moćno ispiranje može da napravi veliku razliku, jedno ispiranje je ono što treba da bude cilj. I uprkos tome što ovaj proizvod koristi znatno manje vode kada je poluga za isključivanje pritisnuta, ipak će postići efektivno ispiranje zahvaljujući dvostrukom ciklonskom mehanizmu koji je zasnovan na gravitaciji.

Razlozi protiv TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG

  • Ne dolazi sa voskom.
  • Poklopac rezervoara nije potpuno ravan, pa pažljivo ako stavljate nešto na njega.

Ova kategorija: