Pokloni i promocija

Uredski pribor sastoji se od velikog broja stvari

Kvalitetne kemijske olovke

Nerijetko se kaže da su upaljači i kemijske olovke stvari koje se najčešće zagube. Razlog tome je što su potrebne velikom broju populacije, a mnogi ljudi ih često zaboravljaju vratiti nakon posuđivanja. Kemijske olovke su od izuzetne važnosti za svaku osobu, kako na poslu tako i kod kuće. Prilikom odabira imajte na umu da pažnju obratite na njenu boju i širinu pisanja. Kemijske olovke na gel su jedne od najpopularnijih, jer omogućavaju najljepše pisanje i jasno vidljivu tintu na papiru.

Za ured je uvijek dobro imati nekoliko različitih boja kemijskih olovka. Tako ćete prilikom pisanja ili planiranja moći jasno istaknuti neke važne stvari crvenom bojom, dok ostale možete pisati plavom ili crnom kemijskom.

 Poslovni pokloni

Poslovni pokloni su u današnje vrijeme tradicija

Poslovni pokloni za darivanje suradnika

Poslovni pokloni su u današnje vrijeme tradicija i sve velike korporacije, kao i manje firme te obrtnici, nerijetko daruju svoje kupce i klijente, kao i poslovne suradnike s malim znakovima pažnje. To se najčešće događa za vrijeme praznika ili na neke bitne obljetnice firmi. Za poslovne poklone možemo navesti razne stvari. To mogu biti:

  • upaljači
  • ručnici za plažu
  • USB stickovi
  • kao i mnoge druge stvari koje su korisne široj populaciji

Čitajte i sljedeći članak: Od mlinarstva do uljarstva

Ulja uljare Kocbek danas se koriste u restoranima diljem svijeta, među kojima se nalaze i poznati restorani na Manhattanu.

Najčešće se kupce daruje s manjim poklonima, tj. poklonima manje vrijednosti, dok se suradnike daruje nešto luksuznim poklonima poput rokovnika, pribora za pisanje, boca vina i sličnih. 

Ovaj mali znak pažnje može imati izrazito veliku marketinšku vrijednost jer se na sve poklone otisne logo, slogan ili web stranica firme. Budući su poslovni pokloni najčešće stvari koje se koriste često i koje će vidjeti drugi ljudi, tako vi zauzvrat dobivate besplatnu reklamu.

Ova kategorija: