Yamaha P45 recenzija

Snimanje – Znam da sam rekao da Yamaha P-45 klavijatura nema interne funkcije snimanja. Ovo je mesto gde je USB konektor zgodan. Daje vam mogućnost snimanja u audio program na vašem kompjuteru pomoću MIDI-ja, što vam takođe daje više opcija za boje zvuka. Kompatibilan je sa bilo kojom digitalnom audio radnom stanicom koja omogućava MIDI, što je većina njih. To ga čini odličnim dodatkom svakom studiju kao MIDI kontroler sa opterećenjem.

Prenos – Da li je pevač nazvao melodiju u drugom ključu, ali nije bio najbolji u prenosu? Ovo je uobičajeno pitanje. Taster za prenos vam omogućava da promenite ključ koji svirate pritiskom na dugme. Takođe možete podesiti Yamaha P-45 digitalni klavir u malim porastima kako bi odgovarao snimanju bez podešavanja ili pratećoj numeri.

Slojni zvuci – Dodajte bujne zvukove klavira prilikom izvođenja ili snimanja pomoću dualnog režima, što vam omogućava da postavite dva podešavanja. Moj lični favorit je slaganje zvuka velikog klavira sa žicama, dajući vam bogat i bujan zvuk savršen za sviranje balada. Da li samo želite da naglasite zvuk koji koristite? Takođe možete podesiti jačinu zvuka svakog pojedinačnog sloja.

Zaključak

Postoji mnogo opcija kada su u pitanju digitalni klaviri. Čini se da svi oni nude različite karakteristike dok imaju nedostatke na drugom području. Yamaha P-45 digitalni klavir ima sve to po povoljnoj ceni. Ako tražite kvalitetan digitalni zvuk klavira, on to ima. Lagan je i dimenzioniran da bi bio prenosiv, što ga čini odličnom opcijom za muzičara u pokretu. Da li je osećaj vaša glavna briga? Yamahina GHS akcija čini ovo što je moguće bliže onome što može, da dođete do prave stvari.

Ova kategorija: