Krema za njegu tetovaže održava ju blistavom

Tattoo krema

Tetoviranje je način ukrašavanja tijela koji u različitim kulturama postoji već tisućljećima. Iako kvaliteta tinte, pravilno zacjeljivanje i dobar tattoo majstor čine dobar temelj za dugovječnu i lijepu tetovažu, njega ne prestaje jednom kada ona zacijeli.

Koža je dio organizma i kao takva reagira na mnoge vanjske utjecaje, pa je bitno dodatno ju zaštititi na mjestima gdje je tetovirana, kako bi tetovaža ostala jednako oštra i saturirana kao i onda kada je nova. Kao i svim drugim dijelovima tijela i njoj je veoma bitno posvetiti pozornost i njegu, kako bi se očuvala njena kvaliteta i ljepota.

Continue reading

Adrafinil neželjena dejstva

Rastvorljiv je u vodi, tako da ga možete mešati sa vodom ili sokom i piti na prazan želudac da biste dobili najbolje rezultate.

Najbolje je da ga uzmete rano ujutru, pošto su neki korisnici prijavili da imaju problema sa spavanjem ako su uzeli Adrafinil kasnije u toku dana.

Buduči da može imati negativan učinak na vašu jetru, Adrafinil je najbolje koristiti retko ili u ciklusima. Continue reading

Savjeti za učinkovito uklanjanje bora

Svakodnevno se borimo s mnoštvom stvari: poslom, kućom, djecom, susjedima, a i s nama samima. Ponekad nam se čini da kada jedna stvar krene po krivu sve krene po krivu i odjednom se nađemo s mnoštvom problema i briga. Na svu sreću, jedna je briga stvar prošlosti. Naša koža je često izvor problema, pogotovo ako volimo glatku i čvrstu kožu i mladenački izgled, a on nam se s godinama počne izmicati. Neki možda znaju osjećaj kada vas nazovu „gospođom“ u smislu da imate 10 godina više nego je vaša stvarna dob. Pa, ne trebate imati takvih briga jer su bore sada stvar prošlosti. U nastavku pročitajte kako ukloniti bore i povratiti koži mladenački izgled.

Continue reading

Boca za vodu neka bude uvijek uz vas

U današnje moderno vrijeme, zbog vrlo brzog ritma svakodnevnog života, vrlo često zaboravimo na osnovne potrebe svoga tijela. Hrana je zasigurno jedna od tih potreba, ali pri tome se misli na zdravu uravnoteženu prehranu, a ne na brzu hranu ili hranu bogatu šećerima i masnoćama. Ali još bitnije od hrane je unos tekućine, prvenstveno vode. No, unositi vodu u svoje tijelo zahtijevniji je zadatak nego što bi čovjek mislio. Boca za vodu koja vam je često pri ruci mogla bi vam to olakšati.

Continue reading

Prirodna sredstva protiv hemoroida

 

Hemoroidi (ili uobičajenije među pučanstvom, hemeroidi) su postali sve učestalija pojava. Nov način života doveo je do toga da smo sve više zakovani za stolicu čime stvaramo pritisak na krvne sudove što kasnije može izazvati hemoroide. Mnogi ljudi se srame ovog problema i u pokušaju da izbjegnu odlazak liječniku podvrgavaju se brojnim nepouzdanim brzim rješenjima za uklanjanje hemoroida. Postoji niz prirodnih lijekova koji se mogu koristiti za liječenje hemoroida, za smanjenje upala i nadraženog tkiva. Tijekom moje dugogodišnje borbe s hemoroidima isprobao sam razna sredstva. Continue reading