Moda, ljepota i familija

Ženstvene ženske čizme

Bliži nam se hladnije vrijeme, a s njim i doba godine kada svoje outfite kombiniramo prema tome koliko nas oni štite od hladnoće vani. Lepršave haljine i tanke jakne mijenjaju topli džemperi i debeli kardigani.

Kada nosimo haljine i suknje, naše noge od hladnoće čuvaju debele štrample, koje često pojačamo i čarapama skrivenim u cipelama, a kape su modni dodatak koji nas usput čuva od hladnoće koja grize za uši. Udobne ženske tenisice nisu više prihvatljiva obuća, pogotovo ako na tlu ima leda ili snijega pa ih ubrzo na repertoaru mijenjaju ženske čizme koje se ne kližu i čuvaju od hladnoće.

Tople i udobne

Ženske čizme su za vrijeme zime najbolji prijatelj svim ženama koje moraju izaći iz topline svog doma. Ipak, kao i inače u modi, dok su izbori za muškarce svedeni na jednostavane i funkcionalne stilove, odabir ženskih čizmi nije toliko lagan. Ipak, kod odabira čizmi na prvo mjesto treba staviti funkcionalnost, barem kada se radi o paru koji ćete nositi za vrijeme najgorih vremenskih uvjeta.

Jedan od najbitnijih aspekata svakako je toplina. Prave ženske čizme moraju vaša stopala održati topla bez obzira na temperaturu. Stoga potražite ženske čizme s dobrom podstavom, bilo da se radi o prirodnim materijalima poput vune ili umjetnim materijalima poput akrila, koji će pomoći sačuvati vaša stopala od smrzavanja. Vodonepropusnost je također od velike važnosti, u čemu mogu pomoći dugotrajni kvalitetni materijali poput kože, a za dodatnu stabilnost potražite čizme s protukliznim potplatom.

I still je bitan

Ipak, mnoge žene će kod potrage za čizmama najviše pozornosti obratiti na stil. Vrlo je bitno odabrati udobne ženske čizme, pogotovo ako planiramo u njima dugo hodati. Stoga, tražite li ženske čizme na petu radije se odlučite na punu ili deblju petu, koje su stabilnije i udobnije za hod, a i dalje daju šik izgled. Blok peta pun je pogodak u tom smislu.

Visoke ženske čizme odlične su za naglašavanje vitkih dugačkih nogu, dok su gležnjače nešto udobnija sportska varijanta za sve. Želite li pak neke viši model, a imate nešto jače noge, razmislite o modelima iznad koljena koji će prividno izdužiti i stanjiti noge. Ravne čizme odlične su za teže vremenske uvjete, no umjesto običnih, svaki outfit možete začiniti punkerskim kombaticama sa zakovicama, kopčama ili drugim ukrasima.

Ovaj model kape je idealan za svaku sezonu i može se nositi uz bilo koji stil jer dodaje neverovatnu šik notu. Čitajte više …

Online trgovina obuće s odličnim cijenama. Pogledajte ponudu aktualnih modela.
Provjerena kvaliteta, udobnost i izuzetno pristajanje na prvom mjestu! Čitajte više …

Ova kategorija: